Boston tõusis tänu karistusvisetele taas liidriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boston Bruinsi väravavaht Tim Thomas.
Boston Bruinsi väravavaht Tim Thomas. Foto: Reuters / Scanpix

Jäähokiliigas NHL on jätkumas kahe klubi vahel võitlus liiga liidrikohale. Boston Bruins alistas ööl vastu neljapäeva Toronto Maple Leafsi ning tõusis 73 punktiga taas jagama esikohta koos San Jose Sharksiga. Võit tuli Bostonile raskelt.

Bruins oli pärast teist kolmandikku 1:3 kaotusseisus, kuid Dennis Widemani ja Zdeno Chara väravad otsustaval kolmandikul viisid mängu lisaajale, vahendab sport.err.ee. Väravaid seal ei sündinud ning võitja otsustasid karistusvisked, kus kindlamad olid liidermeeskonna mängijad. Võidubulliti toimetas väravasse Michael Ryder.

Teistest mängudeõhtu kangelastest tõusis esile NY Islandersi väravavaht Yann Danis, kes tõrjus koguni 39 pealeviset ning aitas meeskonnal 2:1 alistada Anaheim Ducks. Väärib märkimist, et Islanders sooritas mängu jooksul vaid 14 pealeviset.

NHLi Atlandi divisjoni liidriks tõusis New Jersey Devils, kes alistas 5:2 Montreal Canadiensi. Johnny Oduya, Zach Parise, Paul Martin ja Patrik Elias viskasid kõik ühe värava ning andsid väravasöödu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles