Rally Estonia näitas teistele WRC-etappidele suuna kätte

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak Rally Estonial.
Ott Tänak Rally Estonial. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Teist aastat järjest sõidetakse suvel Lõuna-Eesti teedel Rally Estonia, mis kuulub ka MM-karusselli. Möödunud aastal suuresti koroonaviiruse tõttu sülle kukkunud võimaluse eeskujulik ära kasutamine andis võimaluse ka vähemalt kahel aastal MM-etapp Eestis sõita. Küll aga võib olla olulisemgi fakt, et hetkel ollakse eeskujuks paljudele teistele riikidele, kes Rally Estonia mudelit proovivad enda korraldatavatel etappidel kasutada.

Loe artiklist, kuidas plaanivad korraldajad tänavu publikut katsete vahel kõige paremat trajektoori pidi punktist A punkti B juhatada.

Rally Estonia kommertsralli direktor Tarmo Hõbe kinnitas Postimehele, et nende näpunäiteid on soovinud mitmed riigid üle kogu maailma. «Juba eelmisel aastal küsisid meie nõuandeid Saksamaa MM-etapi korraldajad, kuid kahjuks ei saanud nad võistlust koroonaviiruse tõttu ikkagi korraldada. Samuti oleme olnud suhtluses Tšiili, Portugali, Belgia ja ka Soome osavõistluste korraldajatega. Meie ideid saab ka muidugi Rahvusvaheliselt autoliidult endalt küsida, kuna möödunud aastal toimunu oli ikkagi suur koostöö kõikide osapoolte vahel,» selgitas Hõbe.

Loe artiklist, milliste MM-rallide juures on Rally Estonia mehed veel ametis ning mille on koduse ralli  korraldajad võtnud uueks ambitsioonikaks eesmärgiks ning kus nähakse kodusel rallil kõige enam arenguruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles