Eesti korvpallikoondislase koduklubi koroonakriis üha pikeneb

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Baskonia pahane peatreener Duško Ivanovic.
Baskonia pahane peatreener Duško Ivanovic. Foto: David Aguilar/EPA/Scanpix

Eesti korvpallikoondislase Sander Raieste koduklubi Baskonia käis viimati platsil 18. aprillil. Meeskonnas paksu pahandust valmistanud koroonaviiruse tõttu lükati nüüd edasi nende järjekordne mäng.

Homme õhtul pidi Baskonia võõrustama kuulsusrikka ajalooga Badalona Joventudi, ent see kohtumine jäeti ära. Järgmisena on kavas 13. mai lahing Hispaania meistrivõistlustel Gipuzkoaga, ent mõistagi on seegi mäng löögi all.

Palju täpselt on Baskonias praegu koroonasse nakatunuid, pole teada. 26. aprillil kirjutas portaal Eurohoops, et positiivse proovi on andnud viis võistkonna liiget.

Baskonia on üks kuuest Hispaania tiimist, kes on kohalikel meistrivõistlustel lunastanud pileti play-off'i ehk kindlustanud põhihooajal pääsu kaheksa parema sekka.

63-aastase montenegrolase Duško Ivanovici juhendatav klubi on liigas võitnud 22 ja kaotanud üheksa mängu. Raieste on platsil käinud 19 kohtumises, teenides keskmiselt mänguaega seitse minutit ja 12 sekundit. Eestlasest ääremängija on visanud 1,7 punkti kohtumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles