Spotify looja tahab paari miljardi euro eest osta Inglismaa endist jalgpallihiidu

Christopher Krutto
Copy
Spotify looja ja tegevjuht Daniel Ek.
Spotify looja ja tegevjuht Daniel Ek. Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix

Arsenali jalgpalliklubi legendaarne ründaja Thierry Henry kirjutas, et Spotify asutajal Daniel Ekil on klubi ostmise osas tõsi taga.

 

«Daniel on võtnud ühendust Kroenke perega. Ta kinnitas mulle, et on kogunud kokku vajaliku raha, et teha hea pakkumine. Nüüd peavad praegused omanikud asjad üle mõtlema. Paljud fännid on avaldanud soovi neist lahti saada,» rääkis Henry Sky Sportsile.

Prantslase sõnul teevad klubi legendid hetkel tööd, et leida fännidele sobiv lahendus ja tuua tagasi klubi DNA. Selles on neile lubanud abi Ek

«Usun, et läbirääkimised saavad olema pikad ja keerukad, kui need üldse hakkavad. Ainuke asi, mida tahan korrata on see, et Daniel Ek ei lähe kuskile ja jääb ootama, kas Kroenked tahavad klubi müüa. See võtab väga kaua aega,» andis Henry mõista, et tehing niipea ei jõustuks.

Väidetavalt on Ek teinud Inglismaa tippklubis enamusosaluse saamiseks praegustele omanikele 2,07 miljardi eurose pakkumise. Teda toetavad lisaks Henryle ka klubi endised mängijad Dennis Bergkamp ja Patrick Vieira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles