Londoni Chelsea lükkas Manchester City tiitlipeo edasi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Pettunud Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Pettunud Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: MARTIN RICKETT/AFP

Inglismaa kõrgliigas on Manchester City jõudnud väga lähedale kindlustamaks klubi ajaloo seitsmendat meistritiitlit. Viimases voorus võõrustati Londoni Chelsea'it, kes lahkus Manchesterist 2:1 võiduga.

Meeskonnad, kes hakkavad 29. mail omavahel välja selgitama Meistrite liiga võitjat, läksid Inglismaa kõrgliiga 35. voorus vastamisi täiesti erinevast seisust. City vajas meistritiitli kindlustamiseks veel kolme võidupunkti, kuid Chelsea vajas hädasti punkte, et tagada koht esinelikus.

Üllatuslikult oli Manchesteris toimunud kohtumises domineerivamaks osapooleks külalised. Järjepanu tekitati võimalusi, kuid realiseerimine jättis soovida. Avapoolaja lõpus suutis City tekitada kaks väga ohtlikku olukorda, millest ka eduseis haarati. Esmalt realiseeris Gabriel Jesusi hea eeltöö väravaks Raheem Sterling ja minut hiljem oli võimalus penaltist eduseisu kasvatadagi.

11 meetri karistuslööki läks sooritama klubist lahkuv legend Sergio Agüero, kes ebaõnnestus kohutavalt.

Teisel poolajal sai Chelsea oma tahtmise. 63. minutil leidis tee Edersoni väravasse Hakim Ziyechi kauglöök ning viimasel üleminutil tõi Londoni klubile võidupunktid Marcos Alonso.

Nõnda peab City meistritiitlit veel ootama. Järgmine võimalus tekib neil selle kindlustamiseks 14. mail, mil sõidetakse küll Newcastle'ile. Samas võib neile võidutrofee kinkida ka linnarivaali Manchester Unitedi libastumine järgmistes kohtumistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles