Galerii ⟩ Alvarez võitis 73 000 pealtvaataja ees veel ühe MM-tiitli, vastane viidi haiglasse

Siim Kaasik
, reporter
Copy

Maailma üks populaarsemaid poksijaid Canelo Alvarez lisas enda kollektsiooni järgmise MM-tiitli, kui alistas enne tänast vaid võite tunnistanud Billy Joe Saundersi.

Pärast kaheksandat raundi andis Saundersi treener kohtunikule käskluse matš lõpetada, sest tema juhendatav ei näinud enam selgelt.

Karjääri jooksul 59 matšist 56 võitnud, kaks viigistanud ja ühe kaotanud Alvarez kaitses edukalt enda superkeskkaalu WBA, WBC ja The Ring MM-tiitleid, lisaks sai ta endale seni Saundersi kuulunud WBO MM-tiitli. 30-aastase mehhiklase ainus kaotus pärineb 2013. aastal Floyd Mayweather juuniorilt.

Saunders, kes oli eelnevalt võitnud 30 matši, pidid esimest korda profikarjääri jooksul tunnistama vastase paremust. Matši järel viidi ta haiglasse, sest ilmselt murdis ta silmakoopa.

«Ma arvan, et lõin tal põse puruks. Kui aus olla, siis teadsin, et võidan,» lausus Alvarez, kes oli matši lõpetamise ajaks juhtimas ka kõigi kolme kohtuniku skoorikaardil. «Matš polnud üldse nii raske, kui oleksin oodanud. Tegin hea ettevalmistuse ning sai iga päev aina paremaks.»

Texasases toimunud võitlusele elas kaasa 73 126 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles