Hästi kaugviskeid tabanud Rapla viigistas pronksiseeria Tarvaga

Karl-Joosep Küngas
Copy
AVIS UTILITAS Rapla vs Rakvere Tarvas.
AVIS UTILITAS Rapla vs Rakvere Tarvas. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli meistriliiga teises pronksilahingus suutis taaskord võidu võtta külalised. Seekord Rakvere spordihallis toimunud lahingus olid Rapla Avis/Utilitase võidunumbrid Tarvase üle 90:73.

Rakvere Tarvas proovis koduväljakul pronksiseerias 2:0 edu haarata ning seda oli ka avapoolajal näha, kus mitmel puhul initsiatiiv väikseks eduseisuks suudeti pöörata. Esimese vaatuse võitis ikkagi lõpuks Rapla, kui pikemale puhkusele minnes tablool nende punktiline 35:34 juhtseis oli.

Teisel poolajal suutsid Rapla mängumehed juhtohjad lõplikult endale haarata ja mitmel puhul kasvatati eduseis kahekohaliseks. Selle eest tuli tänada ka Sven ja Tom Kaldret, kelle mitmed kaugvisked läbi korvirõnga lendasid.

Lõpusireeni kõlades näitas tabloo Rapla 90:73 võidunumbreid, mis tähendab, et pronksiseerias on seis viigiline 1:1.

Tänase kohtumise parimaks kerkis pingilt sekkunud Al-Wajid Aminu, kelle arvele märgiti 21 punkti, üheksa lauapalli ja kuus korvisöötu. Teda toetasid veel Tom Kaldre 16, Saimon Sutt 13, Sven Kaldre 12 ja Roberts Freimanis 11 silmaga. Seejuures tabasid need neli meest ühtekokku 11 kaugviset.

Rakveret ei päästnud kaotusest ka kuus kaugviset tabanud ja 20 silma toonud Egert Haller. Seeria esimeses kohtumises säranud Kristaps Gluditis oli hädas visketabavusega ja lõpetas mängu üheksa punktiga.

Pronksiseeria kolmas kohtumine peetakse Raplas juba teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles