Pärnu Vapruse jätkamine Esiliigas kahtluse all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembri lõpus Paide FC Flora linnameeskonnale meistriliiga üleminekumängudes kaotanud Pärnu Vaprus (kollastes särkides) alustab pühapäeval esiliiga hooaega. Pildil mängib Pärnu Vaprus Paidega.
Novembri lõpus Paide FC Flora linnameeskonnale meistriliiga üleminekumängudes kaotanud Pärnu Vaprus (kollastes särkides) alustab pühapäeval esiliiga hooaega. Pildil mängib Pärnu Vaprus Paidega. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Meistriliigast välja kukkunud Pärnu Vapruse osalemine Esiliigas on sattunud kahtluse alla, kuna klubi eelarve ootab täitmist ning linnavalitsus on nende toetamisest loobunud.

Vaprus esitas eelmisel nädalal avaliku kirja Pärnu linnapeale Mart Viisitammele, küsides, kas Pärnu linnal on tarvis omada meeste jalgpalli esindusvõistkonda Eesti meistrivõistlustel, vahendab soccernet.

Klubi soovib, et linnavalitsus toetaks neid sama suure summaga - 255 000 krooni -, millega neid toetati eelmisel aastal.

«Asjaolu, et JK Vaprus võistleb sellel hooajal võib-olla Eesti meistrivõistluste esiliigas, ei oma meie arvates tähtsust, kuna tegu on linna meeste esindusvõistkonnaga ning kulud esimeses liigas võisteldes on täpselt niisama suured kui meistriliigas, kuid tulud on märgatavalt väiksemad, tegelikult puuduvad sootuks,» seisis avalikus kirjas.

Ühtlasi viidati võimalusele, et klubi võib jätkata ka meistrivõistluste teises liigas, kuid sel juhul võistleksid nad Vändra alevi esindusvõistkonnana. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles