Taas kaotusseisust võidupunktid noppinud Manchester United kindlustas koha Meistrite liigas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi ründetalent Mason Greenwood väravat tähistamas.
Manchester Unitedi ründetalent Mason Greenwood väravat tähistamas. Foto: Shaun Botterill/AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on ainsana võimalus Manchester City tiitlivõitmist väärata nende linnarivaalil Unitedil, kes sõitis 35. voorus külla Aston Villale. Taas kaotusseisu jäänud United suutis ikkagi 3:1 võiduga võidupunktid kirja saada.

Tänavusel hooajal on Manchester Unitedile üsna tavaks saanud, et võõrsil kohtumistes jäädakse kiiresti kaotusseisu. Tänagi polnud erand, sest Aston Villa asus Bertrand Traore oivalisest sooritusest 1:0 24. minutil kohtumist Inglismaa teise koha meeskonna vastu juhtima.

Avapoolajal oli üritavamaks pooleks sellegi poolest United, kuid sihile ikkagi ei jõutud. Seevastu tehti korrektuurid kohe teise poolaja alguses.

Unitedi surve hakkas vilja kandma 52. minutil, kui Paul Pogba teenis «Punastele Kuraditele» 11. meetri karistuslöögi. Seda asus sooritama Unitedi talisman Bruno Fernandes, kes näitas taaskord külma närvi ja viigistas mänguseisu.

Juba neli minutit hiljem oli tablool Unitedi 2:1 eduseis. Sedapuhku oli täpne ründetalent Mason Greenwood. Lõppseisu 3:1 vormistas vahetusest sekkunud Edinson Cavani, kes realiseeris peaga Marcus Rashfordi tsenderduse.

Kuigi United võttis sellel hooajal kaotusseisu jäädes juba kümnenda võidu, siis ei tulnud see kadudeta. Vigastada sai meeskonna kapten Harry Maguire, kes Unitedi karjääris esmakordselt väljakult lahkuma oli sunnitud.

Võiduga lükkas United jällegi edasi linnarivaali City tiitlipeo ja kindlustas omale koha järgmisel hooajal Meistrite liigas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles