Drell ja Treier kogusid mõlemad kahekohalise arvu punkte, kuid leivaisasid võidule ei aidanud

Christopher Krutto
Copy
Kaspar Treier (palliga).
Kaspar Treier (palliga). Foto: dinamobasket.com

Itaalia korvpalli kõrgliigas peeti eile põhiturniiri viimased mängud, kus olid võistlustules ka Eesti korvpallikoondislased Henri Drell ja Kaspar Treier

Drelli koduklubi Pesaro läks vastamisi Bresciaga ja kuigi enne viimast veerandaega juhiti kohtumist 76:64, tunnistati lõpuks vastaste nappi 84:86 paremust.

Drell veetis platsil 22 minutit ja tõi selle ajaga 11 punkti (kahesed 4/4, kolmesed 0/1, vabavisked 3/4), korjas neli lauapalli ja jagas 12 resultatiivset söötu. tema pluss-miinus näitajaks kogunes 6, mis oli kogu tiimi peale paremuselt teine.

Pesaro parimaks kerkis Marko Filipovity, kes viskas 16 silma. Üleplatsimeheks tõusus Brescia tagamängija Giordano Bortolani, kes kogus 24 punkti.

Drelli leivaisa Sassari Dinamo pidi eile tunnistama liigas viimaseks jäänud Cantu 101:106 paremust.

Eestlasest ääremängija viibis platsil 25 minutit ja viskas selle ajaga 16 punkti (kahesed 4/6, kolmesed 2/7, vabavisked 2/3), korjas kolm lauapalli ja jagas kolm resultatiivset söötu. 

Sassari parim oli 25 silmaga Marco Spissu. Cantu vedas võiduni uskumatu mängu teinud Frank Gaines, kes viskas lausa 43 punkti. Lisaks kogunes ameeriklase arvele viis lauapalli ja neli resultatiivset söötu.

Sassari Dinamo lõpetas põhiturniiri viiendal kohal ja jätkab hooaega play-off'is. Pesaro jäi 13 positsioonile ja nende hooaeg on läbi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles