Robert Tähe karjäär jätkub Euroopa tippklubis

Christopher Krutto
Copy
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

PGE Skra Belchatowi võrkpalliklubi andis teada, et on löönud käed Eesti võrkpallikoondislase Robert Tähega.

Möödunud hooajal Asseco Resoviat esindanud 28-aastane Täht on karjääri jooksul neli aastat veetnud Poolas, kuid pole seni seal veel karikat võitnud. Tema värske koduklubi kodulehel avaldatud pressiteate sõnul soovib eestlane seda muuta.

«Olen väga õnnelik, et saan liituda PGE Skra-ga. Ootused on järgmiseks hooajaks väga kõrged ja meil on tugev tiim. Fännid on Poolas hämmastavad ja eriti Belchatowis. Mul on olnud võimalus vastastiimide ridades neid esindada. Nad olid hämmastavad ja lõid unikaalse atmosfääri. Ma ei jõua ära oodata Belchatowisse tulekut ja uue hooaja alustamist,» ütles Täht.

Klubi president Konrad Piechocki kiitis eestlast. «Ma ei usu, et Robert on oma täit potentsiaali näidanud. Ta on Poola liigas kogunud kogemusi ja käis seejärel itaalias. Seal näitas ta samuti suurepärast taset. Ma usun, et tema lisandumine on võimas täiendus. Meil on tema osas suured lootused. Tegu on väga ründava mängijaga, kellel on head oskused. Usun, et ta tugevdab meie klubi järgmisel hooajal,» rääkis Piechocki.

Skra on Poola meistriks kroonitud üheksal korral ja on sellega Poola edukaim meeskond. Tänavu piirduti neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles