Venemaa meelitab: kolmas välismaa tippsuusataja liitub nende treeningutega

Christopher Krutto
Copy
Teresa Stadlober.
Teresa Stadlober. Foto: Eibner-Pressefoto /EXPA/Angerer via www.imago-images.de/imago images/Eibner Europa/Scanpix

Venemaa suusataja Julia Stupak kinnitas, et lisaks itaallastele Federico Pellegrinole ja Francesco de Fabianile liitub nende treeningutega ka austerlanna Teresa Stadlober.

Stupak kuulub Markus Krameri ja Sergei Turõševi treeninggruppi ja kinnitas, et kõik kolm välismaalast liituvad nendega Ramsau treeninglaagris.

«Mulle meeldib Pellegrino suusatehnika väga. Nägin, kuidas nad Davosis treenisid. Ma lihtsalt seisin ja jõllitasin, sest see oli eraldi kunstivorm. See oli tõesti väga ilus. See, kuidas nad ilma keppideta kiirendasid laskumiseks sellise kiiruse ja tehnikaga – lahe!» kiitis Stupak uut treeningpartnerit Match TV-le antud intervjuus.

«On näha, et tegu on väga hea sportlasega ja ta on positiivne, mis on alati pluss. Ma olen õnnelik, et sellised inimesed on meie treeninggrupis,» lisas venelanna.

«Teresa Stadlober on samuti seal. Ma olne väga rahul, sest alati on huvitav treenida teistest riikidest naistega. Esiteks on ta tugev mäkke ronija ja teiseks väga funktsionaalne,» lõpetas Stupak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles