Inglismaal suri jalgpallitrennis välguga pihta saanud 9-aastane poiss

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jordan Banks kogus aasta alguses heategevuseks 3400 eurot.
Jordan Banks kogus aasta alguses heategevuseks 3400 eurot. Foto: Instagram

Inglismaal Blackpoolis suri esmaspäeval 9-aastane Jordan Banks, kes sai jalgpalli mängides pihta välgunoolega.

Poiss viidi tõsiste vigastustega haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa. Chris Campbelli sõnul, kelle poeg CJ oli Banksi parim sõber, tegi noor jalgpallur tormi käes eratrenni. Poisi kasuisa jälgis treeningut samal ajal autost. «Ta tegi trenni, et oma mängu parandada. Mul on tema perekonnast kahju,» lausus Campbell.

Täna peeti Banksi mälestusteenistus, kus oli kohal ka 9-aastane CJ. «Olen nii kurb, et see juhtus. Jordan oli minu parim sõber ja ma jään teda igatsema. Tundsin teda juba eelkoolist. Mängisime tihti üksteise vastu jalgpalli. Ta oli naljakas ja hooliv, ta aitas heategevuseks raha koguda. Me olime klassivennad,» rääkis CJ Mirrorile.

Liverpooli fännanud Banks oli innukas heategija. Näiteks aitas ta koguda 3400 eurot Blackpooli vaimse tervise programmile, kui jooksis jaanuaris enesetapu teinud onu Reece’i mälestuseks 30 päevaga 30 miili. Tema heategu märkas ka Liverpooli poolkaitsja James Milner, kes saatis poisile videotervituse.

Kui Inglismaal kuulutati välja eriolukord ja linnad läksid lukku, jättis Banks eesliini töötajate autode peale maiustusi.

Nii Milner kui ka Liverpooli jalgpalliklubi avaldasid varalahkunud poisi lähedastele kaastunnet. Kaastundeavaldusega ühinesid ka mitmed teised Inglismaa vutiklubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles