VIDEO ⟩ Kolmandal veerandajal põrunud Treieri koduklubi saatus ripub juuksekarva otsas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sassari meeskond.
Sassari meeskond. Foto: dinamobasket.com

Itaalia korvpalli kõrgliigas jäi Kaspar Treieri koduklubi Sassari Dinamo kolme võiduni peetava veerandfinaalseerias 0:2 kaotusseisu, teine mäng kaotati võõral väljakul Veneziale 78:83

Sassarile sai saatuslikuks kolmas veerandaeg, mil visati vastase 20 punkti vastu vaid seitse. Kusjuures avapoolaja järel olid külalised 47:37 ees.

Otustav neljandik kulges võrdselt. 74:73 seisult lasi Sassari endale aga visata vähem kui kahe minutiga üheksa silma. Kusjuures 11 sekundit enne lõpuvilet eksis külalismeeskonna pallur Miro Bilan kolmepunktilisest kaotusseisust (78:81) kahel vabaviskel, Eimantas Bendzius noppis veel ründelaua, ent korvini nad enam ei jõudnudki. 

Pingilt sekkunud Treier piirdus 5 minutiga. Ta ei sooritanud ühtegi pealeviset. Kirja läks lauapall, viga ja pallikaotus. 

Seeria jätkub pühapäeval, mil peab esimese ja võib-olla viimase kodumängus Sassari. 

Avamäng: 

Külalised alustasid kohtumist hoogsalt, võites avaveerandi 24:14. Poolajaks säilis kaheksapunktiline edu. Kolmanda neljandikuga lappisid koduperemehed aga vahe kinni ja ülejäänud lahing kulges väga võrdselt. Normaalajal ei õnnestunudki võitjat välja selgitada.

Lisaaja lõpus pääses Sassari üheksa sekundit enne lõpuvilet Marco Spissu kolme tabava vabaviskega 90:91 ette. Vasturünnakul sai Venezia pallur Austin Daye aga samuti joonele ning sopsas mõlemad vabavisked. Sassari 1,2 sekundiga enam viskele ei jõudnudki, vastu tuli võtta 91:92 kaotus. 

Esimest korda nii kõrgel tasemel play-off'is mängiv Treier sai võimaluse avapoolajal, kokku 5 minutiks ja 33 sekundiks. 21-aastane Eesti koondislane viskas kaks punkti, tabades vabaviskeid 2/2. Kirja läks ka üks lauapall. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles