Neymar on jabura reegli pärast marus: mis toimub selle välja mõelnud inimese ajus?

Postimees Sport
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: FRED TANNEAU/AFP/Scanpix

Prantsusmaa meisterklubi Pariisi Saint-Germaini ründaja Neymar peab ilmselt vahele jätma järgmisel nädalal toimuva karikafinaali, sest ei suutnud kinni pidada erilisest hoiatuskaardi reeglist.

Tippliigadest vaid Prantsusmaal kasutuses oleva reegel sätestab, et mängukeelu saanud mängija peab vahele jätma kaks järgmist kohtumist, kuid kolmas mäng tuleb vahele jätta tingimisi. See tähendab, et kui mängija teenib pärast karistuse kandmist järgmise kümne mängu jooksul hoiatuskaardi tuleb tal üks mäng veel vahele jätta.

Neymarile määrati aprilli alguses toimunud kohtumises Olympique’iga punane kaart ning ta jättis kaks järgmist kohtumist vahele. Selle nädala keskel toimunud karikasarja poolfinaalis Montpellieriga saigi brasiillane kollase kaardi ning peaks finaalmängu vahele jätma.

Neymar väljendas Instagrami lehel imestust ja ei saa aru, millise mõttelaadiga inimene on sellise reegli kehtestanud. «Tahaksin teada, mis toimub Prantsusmaa hoiatuskaartide reegli välja mõelnud inimese ajus. See väärib aplausi. Milline segadus. Milleks?» kirjutas tähtmängija internetis.

Küll aga püsib lootus, et Neymar võib finaalis väljakule pääseda, sest Saint-Germain võib tingimisi karistuse edasi kaevata ning see võib tähendada, et kuni lõplikku otsust pole langetatud, siis mängukeeld ei kehktiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles