Juutuuberiga poksiv Mayweahter nõuab tekkinud segaduse pärast 120 miljonit valuraha

Postimees Sport
Copy
Floyd Mayweather (vasakul) ja Logan Paul.
Floyd Mayweather (vasakul) ja Logan Paul. Foto: Media Punch/INSTARimages.com/Media Punch/INSTARimages/Cover Images/Scanpix

Poksilegend Floyd Mayweather peaks juunis astuma võitlusringi YouTube’i sensatsiooni Logan Pauli vastu. Algselt oli matš planeeritud veebruari ning ära jäänud kohtumise ümber tekkinud segaduse pärast nõuab Mayweather üle 120 miljoni USA dollari suurust kompensatsiooni.

Mayweather Promotions on kohtusse kaevanud PAC Entertainment Worldwide'i, sest viimane taganes lepingust, millega nõustus algselt Dubais korraldama matši Mayweatheri ja Pauli vahel.

Nüüd toimub oodatud kohtumine juunis Miamis, kuid Mayweather pole väidetavalt jätkuvalt saanud 30 miljoni dollari suurust ettemaksu, mis lubati tasuda 25. märtsiks. Nii ongi kuulus poksija korraldajafirma kohtusse kaevanud, et saada kompensatsiooni edasi lükatud matši eest.

Võimalik, et tegemist on taas ühe meediaspinniga enne erilist matši. Kuu alguses toimus mürgel Logan Pauli venna Jake’i ja Mayweatheri vahel. Jake ja Floyd seisid silmitsi ja üksteisele lausuti üsna labaseid väljendeid, kuid ühkäkki kõik eskaleerus.

Jake Paul otsustas võtta peast Mayweatheri mütsi, mis poksilegendile ilmselgelt pahameelt valmistas. Järgnes rüselus, kus lasti ka rusikad käiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles