Juventus sai Interi vastu ülitähtsa võidu ja hellitab lootusi Meistrite liigast

Christopher Krutto
Copy
Torino Juventus sai Itaalia kõrgliigas tähtsa võidu.
Torino Juventus sai Itaalia kõrgliigas tähtsa võidu. Foto: www.imagephotoagency.it via www.imago-images.de/imago images/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

Eile alistas Itaalia kõrgliigas koduväljakul mänginud Torino Juventus 3:2 Milano Interi.

Mängu skoori avas 24. minutil Juventuse tähtmängija Cristiano Ronaldo, kellel penalti küll väravavaht tõrjus, kuid see põrkas portugaallasele uuesti jalale ja teisel katsel ta enam ei eksinud. 35. minutil viigistas Interi ründeäss Romelu Lukaku samuti penaltipunktilt seisu.

Esimese poolaja kolmandal üleminutil tegi skoorid Juan Cuadrado ja tänu sellele suundus Juventus poolajapausile eduseisust. 84. minutil viigistas Lukaku taas skoori, kuid neli minutit hiljem oli taas täpne Cuadrado ja Juventus kindlustas sellega võidu.

Kuigi Juventus võitis aastatel 2012-2020 üheksa järjestikust Itaalia meistritiitlit, siis tänavu ei ole suudetud sellist vormi näidata ja hetkel võideldakse koha eest esinelikus, mis kindlustaks pääsu Meistrite liigasse.

Võit juba praeguseks meistritiitli kindlustanud Interi üle tõstis nad 37 mängu järel 75 punktiga neljandale kohale. Samas mäng vähem peetud Napoli jääb neist maha vaid kahe silmaga ja võib veel mööda tõusta. Kokku mängitakse Itaalia kõrgliigas 38 vooru.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles