Hispaania meedia: Zidane astub Madridi Reali peatreenerikohalt tagasi

Christopher Krutto
Copy
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: Indira/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hispaania meedias kirjutatakse, et Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Zinedine Zidane on otsustanud ameti maha panna.

Marca kirjutab, et Zidane andis oma otsusest mängijatele teada juba möödunud laupäeval, pärast kaotust Chelseale. Tegu on teise korraga, kui Zidane Madridi tippklubi eesotsast lahkub.

Väidetavalt võttis 48-aastane prantslane otsuse vastu pärast pikka mõtlemispausi ja ta tunneb, et on aeg oma praegusest rollist tagasi astuda. Tema viimaseks mänguks klubi eest jääb kodumäng Villarealiga 23. mail.

Zidane on Madridi Reali ajaloo üks edukamaid peatreenereid ja tema käe all on võidetud 11 karikat. Ainult tiimi 14 trofeeni vedanud Miguel Munoz on selles osas temast edukam olnud.

Väidetavalt on tema kõige tõenäolisemaks asendajaks klubi legend Raul, kes hetkel juhib Madridi Reali B-meeskonda. Lisaks on valikus itaallane Massimiliano Allegri ja Saksamaa koondise eesotsast taanduv Joachim Löw.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles