Juutuuber Jake Paul alustas läbirääkimisi UFC-ga

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jake Paul.
Jake Paul. Foto: AL BELLO/AFP

Sotsiaalmeedia staar Jake Paul võitis karjääri esimesed kolm poksi profimatši ning peab endi sõnul nüüd läbirääkimisi vabavõitluse kuningliku liiga UFC-ga.

Oma viimases poksimatšis alistas Paul nokaudiga endise vabavõitleja Ben Askreni. Pärast seda matši kuulutas ta võidukalt, et ta on nüüd päris võitlussportlane ning teda tuleb austada. Selle peale viskas Paulile kinda UFC täht Kamaru Usman. «Mulle meeldiks sellele vennale peksa anda. Ta arvab, et ta oskab poksida…,» lausus Usman.

Pauli sõnul käibki töö nüüd selle nimel, et matš tema ja Usmani vahel saaks toimuda. «Läbirääkimised UFC-ga käivad. Minu teadmist mööda on ka Usmani mänedžer White’iga rääkinud. Mina olen matšist huvitatud, kuid praegu on see kõik, mida öelda saan,» lausus ta.

Ühtlasi kritiseeris Paul kuninglikku vabavõitlusliigat UFC-d, mida juhib Dana White. «Mina olen vabaagent. Nii peaks olema iga võitleja puhul. See on nii rumal, et noored kutid ja tšempionid on seotud mingite kohustustega. Nad sisuliselt kuuluvad promootorile. Nende omanik on Dana White, kuid raha võitlejad ei saa. See on suur probleem,» rääkis Paul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles