Virves läheb Portugali rallile ettevaatlikult: tahan seekord lõpetada neljal, mitte kolmel rattal

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Robert Virves ja Sander Pruul Horvaatia rallil.
Robert Virves ja Sander Pruul Horvaatia rallil. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Autoralli MM-sari jätkub tuleval nädalalõpul Portugali kruusateedel. Lisaks tipptegijatele peavad seal hooaja teise etapi JWRC sõitjad, kelle hulgas ka Robert Virves ja Sander Pruul. 

Hooaja avavõistlust Horvaatias eestlaste ekipaažile erilist rõõmu ei pakkunud. Virvesel napib asfaldil kogemusi. Ta näitas küll avapäeva järel veidi paremat tempot, kuid tegi siis sõiduvea, kaotas ühe ratta ja pidi laupäeva pooleli jätma. Lõpuks saadi kaheksa tiimi konkurentsis seitsmes koht. 

Nüüd kihutatakse endale palju tuttavamatel, kruusateedel. Tõsi, eelmise võistluse ebaõnnestumine teeb veidi ettevaatlikuks. 

«Test oli päris okei. Teed olid väga kitsad ja aeglased, aga saime ette hea pildi, milline ralli meid ees ootab. Ma ei tea, kuidas strateegia üles ehitan, tahan esimesed kiiruskatsed ära näha. Usun, et olud lähevad üsna karmiks, mistõttu ei soovi ma päris piiri peal suruda. Tahan sel korral jõuda finišisse neljal, mitte kolmel rattal,» rääkis Virves võistluse eel. 

Horvaatias noppis JWRCs esikoha Jon Armstrong, kes edestas Martinš Sesksi ja Lauri Joonat. Hooaeg koosneb viiest etapist, pärast Portugali võisteldakse ka Rally Estonial (15.8-18.07), Belgias (13.08-15.08) ja Hispaanias (14.10-17.10). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles