Chelsea ulatas magusa revanšiga Liverpoolile abikäe

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jorginho oma järjekordset väravat tähistamas.
Jorginho oma järjekordset väravat tähistamas. Foto: Catherine Ivill / POOL/EPA/Scanpix

Inglismaa kõrgliiga on jõudnud kulminatsioonini - jagada jääb veel kaks viimast Meistrite liiga kohta. Nende eest heitlevad Londoni Chelea, Leicester City ja Liverpool. Nendest kaks esimest kohtusid eile 37. voorus ja võidukalt väljus sedapuhku Chelsea.

Leicester ja Chelsea kohtusid omavahel ka möödunud nädalavahetusel ning seda Inglismaa karikasarja finaalis. Wembley staadionil jäi 1:0 tulemusega peale Leicester, kuid nüüd nõnda lihtsalt neil Londonis ei läinud.

Chelsea asus tähtsat liigakohtumis kohe avavilest domineerima ning ründetäht Timo Werner jõudis ka avapoolajal kahel korral sihile. Saksamaa koondise ründetuus oli esimesel korral poole meetri jagu suluseisus ning teisel korral tabas pall enne väravasse maandumist Chelsea mängumehe kätt.

Teisel poolajal hakkas viimaks ka väravaid tulema. 47. minutil avas skoori Chelsea keskkaitsja Antonio Rüdiger ning 20 minutit hiljem suurendas koduväljakul mänginud Chelsea eduseisu täpse penalti sooritanud Jorginho.

Kelechi Iheanacho tegi mängu viimase veerandtunni veel huvitavaks, kui ta ootamatult karistusalasse täiesti üksi unustati ja Nigeeria koondilane toimetas nahkkera ka väravasse. Siiski rohkem tabamusi selles kohtumises polnud ning Chelsea võis revanši üle rõõmustada.

Enne viimast vooru on seis Inglismaal väga põnev. Chelsea tõusis võiduga kolmandaks, olles kogunud 67 punkti. Leicester jääb nendest ühe silma kaugusele, kuid neid ohustab kolme punkti kauguselt valitsev meister Liverpool. Seejuures on viimastel üks mäng vähem peetud.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles