PM PORTUGALIS ⟩ Kaur: piduriprobleemide tõttu tekkis viimasel katsel paar jubedat momenti

Karl Mihkel Eller
Copy

WRC3 arvestuses Portugalis võistlev Egon Kaur maadles reedel piduriprobleemidega. Poodiumikoha järgi läinud eestlane siiski liiga kaugel konkurentidest pole ja hoiab avapäeva järel kuuendat kohta. Liidrist jääb Kaur maha 1.07,3.

Kaur hakkas konkurentidele kaotama kohe võistluspäeva alguses ning põhjust ei pidanud kaugelt otsima. Eestlasel oli lihtsalt mured piduritega, mis väga hästi koostööd ei teinud. Seetõttu ei saa poodiumikoha järgi Portugali läinud Kaur avapäevaga ka rahul olla.

«Piduritega oli tõsiseid probleeme. Eriti kahju oli sellest, et päeva lõpus oli väga palju mäest alla tulemist. Tulemus pole mõistagi see, mida soovinuks, kuid kaks pikka päeva on veel ees ja saame vigade parandusi teha,» selgitas Kaur Eesti meediale.

Volkswagen Polo GTI R5-ga kihutav eestlane kinnitas, et hoidis end veidi ka tagasi. Seda ennekõike selleks, et vältida mõttetuid riske ja võistlust mitte raja kõrvalt vaadata.

«Seadistusega ka rahul ei saa olla, kuid vähemalt peaksime piduritega korda saama. Mehaanikud teevad kõvasti tööd. Hoidsime end selgelt tagasi, kuna ei saanud kindel olla, kas järgmises kurvis ikka saame seisma või mitte,» kostis eestlane.

Kuna vahe pole konkurentidega liiga suur, siis läheb Kaur kindlasti homme võitlema ja enda kohta üldarvestuses parandama.

WRC3 seis pärast 8. katset:

Foto: ewrc-results.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles