Dani Sordo oli päeva lõpuks veidi kurb

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Dani Sordo hoiab Portugali MM-rallil küll pärast avapäeva kolmandat kohta ja kaotab liider Ott Tänakule üheksa sekundit, ent hispaanlase seis võinuks olla paremgi.

Eile sõideti Portugalis kaheksa kiiruskatset, millest Sordo võitis kolm. Muide, Tänaku ja tema Hyundai meeskonnakaaslase vahele mahub veel Toyota roolikeeraja Elfyn Evans, kes kaotab eestlasele kuus sekundit.

«Ausalt öeldes olen ma päeva lõpus veidi kurb,» ütles Sordo eile ajakirjanikega rääkides. «Rehvide kehv seisukord valmistas mulle meelehärmi, kuid ma ei saa selle osas midagi teha. Eelviimasel katsel suretasime ühes kohas ka mootori välja. Kaotasime palju aega, sest auto ei tahtnud taaskäivitada, sinna läks võib-olla kümme sekundit.

Meil oli probleeme rehvidega ja üks neist purunes ülesõidul katsele. Viimasel katsel oli meil kaks väga kahjustunud rehvi ning me ei võtnud ühtegi riski.»

Portugal on Sordole esimeseks MM-etapiks uue kaardilugeja Borja Rozadaga, kes võttis ohjad üle Paraguay talendi Fabrizio Zaldivari juurde läinud Carlos del Barriolt. «Praegu on Borjaga kõik hästi, kuid mõnikord on veidi keeruline. Kaardilugeja vahetamine on raskem kui ma arvasin. Peame veel arenema, kuid seis on juba hea. WRCs debüteerimine pole kunagi lihtne,» viitas ta paarimehele.

Hooaja neljas MM-etapp jätkub täna kell 10.08. Jälgi põhjalikku kajastust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles