Madridi Real tegi meeletu lõpuspurdi, kuid linnarivaal Atletico noppis 11. meistritiitli

Karl-Joosep Küngas
Copy
Madridi Atletico võitu tähistamas.
Madridi Atletico võitu tähistamas. Foto: CESAR MANSO/AFP/Scanpix

Hispaania kõrgliiga sai väga põneva lõppvaatuse. Mõlemal Madridi klubil oli võimalus meistritiitel noppida, kuid sedapuhku rändab võidutrofee Atletico auhinnakappi.

Atletico läks viimasele voorule vastu olukorras, kus kindlasti oli vaja võtta võit esiliigasse langeva Valladolidi üle. Oma elu tehti äärmiselt keeruliseks, kuna avapoolaja lõpuks särasid tablool koduväljakul pallinud Valladolidi 1:0 edunumbrid. Selle eest hoolitses 18. minutil Oscar Plano.

Kõrgliiga liider asus päästeoperatsioonile, millega tuldi edukalt toime. 56. minutil oli täpne Angel Correa ning kümme minutit hiljem hooaja 21. tabamuseni jõudnud Luis Suarez.

2:1 võiduga ka kohtumine lõppes ning Atletico kindlustas nõnda endale ajaloo 11. meistritiitli. Viimasest triumfist on möödas seejuures juba seitse hooaega.

Atletico elu püüdis viimases voorus veel keeruliseks teha ka nende linnarivaal Real, kes koduväljakul Villarealiga silmitsi seisis. Ka Real jäi avapoolajal 0:1 kaotusseisu, kuid viimase kolme minutiga pöörati see hoopis 2:1 võiduks.

Foto: Flashscore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles