Tänak katkestamisest: miks nii läks, jäägu teile avastamiseks (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Eile Portugali ralli katkestanud Ott Tänak jagas täna hommikul WRC All Live'i otse-eetris ka esimesi kommentaare juhtunu kohta. 

«See on väga lühike lugu. Meil oli tagumise vedrustuse probleem ja põhimõtteliselt kaotasime tagumise parema ratta. See jääb teile avastamiseks [miks see juhtus]. Ütleme nii, et millelegi me otsa ei sõitnud,» lausus saarlane. 

«Meil oli jäänud nii 11–12 km sõita, pidime jätkama. See polnud eriti sõidetav, ent natuke siiski. Lõpuks see siiski purunes ja meil polnud varu. Ütleme nii, et ei tulnud välja,» jätkas Tänak, kes lubas tänasel punktikatsel maksimaalse viie silma eest kihutama minna. «Punktikatsel tuleb võitlus. Mul pole uusi rehve, aga mul on siiski mõned päris head. Oleme tänaseks valmistunud.»

Tuntud Eesti rallifänn Karli Pikk, kes esineb Twitteris nime @Karlip1 nime all, vaatas samamoodi üle kogu Tänaku pardakaamera video 14. katselt ning kinnitas, et saarlane millelegi otsa ei sõitnud ning ilmselt andis vedrustus omapäi lihtsalt otsad. 

Portugali ralli viimane võistluspäev saab oma lähte kell 9.08 ning sellele on võimalik kaasa elada Postimehe otseblogi ja ralliraadio vahendusel. Punktikatse start on kell 14.18. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles