PM PORTUGALIS ⟩ Katkestanud Kaur ei tea, kas saab järgmiseks MM-etapiks auto, kuid lootuskiir paistab

Karl Mihkel Eller, Porto
Copy
Egon Kaur.
Egon Kaur. Foto: Sergio Ferreira / ACP Motorsport

Portugali rallil WRC3 arvestuses osalenud Egon Kaur ja Silver Simm olid sunnitud laupäeval võistluse pooleli jätma, sest velje purunemise tõttu sõideti üheksandal katsel teelt välja. Üle katuse rulludes sai viga Volkswagen Polo turvapuur ning pühapäeval rajale naasta polnud võimalik. Hullem lugu on, et autot ei jõuta ära parandada kahe nädala pärast toimuvaks Sardiinia ralliks. Kaur töötab praegu palehigis, et leida võimalus startimaks järgmisel MM-etapil.

Reedel piduriprobleemidega võideldes aega kaotanud Kaur oli laupäeva hommikul suurepärases hoos. Kaheksandal katsel näitas ta kõikidele WRC3 sõitjatele tagatulesid ja tõusis viiendale kohale ja koht esikolmikus tundus reaalne. Järgmisel katsel ühes vasakkurvis purunes aga parempoolse esimese ratta velg, juhitamatu autoga põrutati teelt välja. Kraavi libisedes rulluti üle katuse ja maanduti betoontruubil, mis lõhkus auto turvapuuri.

Sündmusele tagasi mõeldes ei näe Kaur endal süüd. «See oli üks siledamaid osasid sellel katsel. Parem-vasakkurvis oli küll üks väike auk, aga võrreldes ülejäänud katsega oli tegemist täiesti tavalise teega. See polnud kindlasti veljepurunemise põhjus, tundub et see probleem oli juba varem idanemas,» selgitas pärnakas väljasõidu põhjuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles