Eesti meistrid kriteeriumis on Jõeäär ja Ebras

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Meeste eliidi esikolmik.
Meeste eliidi esikolmik. Foto: Marko Hõrak

Elvas selgitati nädalavahetusel Eesti meistrid kriteeriumisõidus, meeste eliitklassis tõusis poodiumi kõrgeimale aastmele Gert Jõeäär (CFC Spordiklubi), naiste konkurentsis triumfeeris Elisabeth Ebras (Kalevi Jalgrattakool).

«Võistlus oli väga raske, olid tugevad konkurendid klubist Ampler Development Team. Õnneks oli natuke õnne ka olla õigel ajal õiges kohas, ilmselt aitasid siin ka kogemused kaasa. Tempo oli sõidu ajal väga kõrge ja pingutus maksimaalne,» kommenteeris Jõeäär.

Meeste eliitklassi hõbe läks klubi Ampler Development Team ratturile Artjom Mirzojevile ja pronks Rait Ärmile (Equipe continentale Groupama-FDJ).

«Sõit oli raske ja konkurents ühtlaselt tugev. Sõidu esimesel poolel ma jõudu ei säästnud, seetõttu oli viimastel finishitel päris raske liidrikohta hoida, aga õnnestus,» kommenteeris hetkel oma vanuse poolest veel juunioride vanuselassi kuuluv Ebras.

Naiste eliitklassis läks hõbedase medaliga ära Merili Sirvel (Rakvere Spordiklubi Siplased) ning pronksi vääriline oli Laura Lizette Sander (Pärnu Kalev Jalgrattakool).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles