Hiljuti ka joonemängijana tegutsenud Mait Patrail tuli koduklubi Löweniga Euroopa liigas kolmandaks

Ville Arike
, reporter
Copy
Mait Patrail pikendas eelmisel kuul koduklubi Rhein-Neckar Löweniga lepingut ka järgmiseks hooajaks. 
Mait Patrail pikendas eelmisel kuul koduklubi Rhein-Neckar Löweniga lepingut ka järgmiseks hooajaks. Foto: Oliver Zimmermann via www.imago-images.de/imago images/foto2press/Scanpix

Eesti viimase kümnendi parim käsipallur Mait Patrail pälvis koos koduklubiga Rhein-Neckar Löwen Euroopa liigas kolmanda koha. Koduses Mannheimis peetud finaalturniiri poolfinaalis tuli tunnistada Berliini Füchse 35:32 paremust, pronksimängus alistati Poola klubi Plocki Wisla 32:27.

Poolfinaalikaotus oli Löwenile valus. Mängu alguses jäädi taha koguni 3:11 ning ehkki kiiresti jõuti peaaegu järele (15:17), jäigi väike vahe püsima ja Füchse näppas finaalikoha. «Tegime palju pallikaotusi ja Berliini meeskond ei hakanud väristama,» nentis Patrail.

Euroopa käsipalliliidu lehel võttis toimunu ausalt kokku Löweni väravavaht Andreas Palicka: «Mu süda on nii tühi, see oleks nagu surnud. Alustasime väga nõrgalt, jäime oma tavapärasest tasemest kaugele: lasime esimese 15 minutiga visata endale 14 väravat. Jäime ühtseks ja võitlesime edasi, aga ei suutnud pääseda sellest pimedast tunnelist, kus oleme viimase kuu jooksul olnud. Peame pea püsti hoidma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles