Schumacheri avarii läks meeskonnale väga kalliks maksma

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mick Schumacheri katkine vormel.
Mick Schumacheri katkine vormel. Foto: Dppi/Jose Rubio/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Monaco GP polnud kaugeltki mitte õnnelik Haasi meeskonnale, kelle sõitjad taas viimased kohad noppisid. Eriti valus oli Mick Schumacheriga toimunu, sest niigi keerulises seisus võistkond peab suured lisakulutused tegema.

Schumacher sõitis oma vormeli seina laupäeval toimunud kolmandal vabatreeningul. Sestap ei saanud ta osaleda ka kvalifikatsioonis ning tal tuli startida võistlejaterivi viimaselt positsioonilt ning Monacos on sellega sisuliselt suur sõit juba lõppenud.

Siiski läks avarii väga kalliks maksma Haasi meeskonnale ning tiimipealik Günther Steiner hindab, et masina parandamisele kulub ca 400 000 eurot. «Need autod maksavad väga palju. Ma olen alati öelnud, et ainult esitiib maksab vormelitel ca 120 000 eurot,» sõnas Steiner pärast võistlust.

Ka võistlus oli Schumacherile väga keeruline, sest esimest korda tuli tal tunnistada oma meeskonnakaaslase Nikita Mazepini paremust. Mehed lõpetasid võistluse vastavalt 18. ja 17. kohal ning kerkisid võistlejaterivis ainult tänu Charles Leclerci ja Valtteri Bottase katkestamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles