Eurooplased näitasid NBA väljakutel võimu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nikola Jokic vedas seekord Denveri kindlale võidule.
Nikola Jokic vedas seekord Denveri kindlale võidule. Foto: Isaiah J. Downing/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA ollakse jõudnud play-offide esimeste ringideni ning võidurõõmu said täna nautida Milwaukee Bucks ning Denver Nuggets.

Idakonverentsis põhihooajal kolmanda koha teeninud Milwaukee Bucks võõrustas koduväljakul teist korda Miami Heati meeskonda. Kui esimene mõõduvõtt nende võistkondade vahel lõppes lisaajal Bucksi võiduga, siis seekord tegi kodumeeskond sotid selgeks juba esimese poolajaga.

Kohtumist 15:2 spurdiga alustanud Bucks ei andnud täna Heatile üldse armu. Tasapisi kasvatati vahe enamaks 20 silmast ning nõnda kulgeti läbi terve kohtumise. Lõpusireeni kõlades olid tablool Bucksi 132:98 võidunumbrid.

Võitjate poolelt kerkis taas esile viimase kahe hooaja kõige väärtuslikum mängija Giannis Antetokounmpo. Kreeklase arvele märgiti 31 minutiga 31 punkti, 13 lauapalli ja kuus korvisöötu. Miami parimana viskas Dewayne Dedmon 19 silma.

Seeria jätkub juba neljapäeval Miamis.

Tänases teises kohtumises tegi avamänguga võrreldes vigade parandused Denver Nuggets, kes suutis seeria koduväljakul Portland Trail Blazersi vastu viigistada.

Oluliselt pingelisemas mängus haaras Denver teisel poolajal kahekohalise eduseisu ning enam vastaseid mängu ei lubatudki. Lõpuks olid nende paremus numbrites 128:109.

Denveri parimaks kerkis taas serblane Nikola Jokic, kes panustas võitu 38 punkti, kaheksa lauapalli ja viie korvisööduga. Portlandi ei pääsnud kaotusest ka Damian Lillardi 42 punkti ja 10 resultatiivset söötu.

Nende meeskondade järgmine lahing 1:1 viigiseisult peetakse samuti neljapäeval Portlandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles