Red Bulli pealik: Verstappen on Hamiltoni rivist välja löönud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappen tõusis Monaco GP võiduga MM-sarja üldliidriks.
Max Verstappen tõusis Monaco GP võiduga MM-sarja üldliidriks. Foto: Gonzalo Fuentes/afp/scanpix

Kuninglikus vormelisarjas pole viimastel aastatel liiga põnevat tiitliheitlust nähtud. Tänavune hooaeg on kindlasti eriline, sest lõpuks on Max Verstappen reaalselt ohustamas valitsevat meistrit Lewis Hamiltoni. 

Red Bulli pealik Christian Horner avaldas arvamust, et Verstappen on viimaks Hamiltoni tõelise surve alla pannud. «Verstappen on Hamiltoni rivist välja löönud ja talle naha alla pugenud,» sõnas Horner.

Hamiltoni ennast ajas Horneri kommentaar hoopis naerma. Ta keskendub pigem enda tegemistele ega lase teistel end häirida. «Ma ei hakka nende mängudega kaasa minema. On küll huvitav kuulda, mida Christian sellest arvab, kuid ma ei mõista teda. Sel hooajal on sõita veel 18 võidusõitu ja praegu kõlab tema öeldu lapsikuna,» kostis Hamilton.

Viimaseid aastaid F1s valitsenud Hamilton on esmakordselt siiski tõugatud liidrikohalt, kuna pärast Monaco GPd hoiab kokkuvõttes esikohta Verstappen, kelle edu Hamiltoni ees on mõistagi ainult neli punkti.

Hamiltonilt küsiti ka pärast ebaõnnestunud Monaco GPd, kas Verstappen on tema raskeim konkurent, kellega eales kemplema pidanud. «Olen võidusõiduga tegelenud alates kaheksandast eluaastast. Iga meistrivõistlus on erinev ja neid ei ole võimalik võrrelda,» jättis Hamilton reaalselt küsimusele vastamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles