Nurmagomedovi mänedžer: McGregor on nagu eksklusiivne prostituut

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: PA Wire/PA

Endise vabavõitleja Habib Nurmagomedovi mänedžeri Ali Abdel-Azizi hinnangul on UFC suurim staar Conor McGregor sportlikus mõttes ammu oma võlu kaotanud.

Kahes erinevas kaaluklassis UFC meistriks tulnud McGregor on viimasest kuuest UFC matšist kaotanud kolm. 10. juulil võitleb ta kolmandat korda Dustin Poirieriga. 2014. aastal teenis McGregor ameeriklase üle võidu, ent tänavu jaanuaris kaotas nokaudiga.

«Matš toimub ja McGregor annab ilmselt jälle alla. Ega ta muud ei teegi, kui annab ainult alla. See vend on nagu eksklusiivne prostituut, kelle võtad endale üritustele kaasa, et näidata, kui ilus naine sul on. Võitlejad ei saa aru, et McGregor ei ole juba ammu võitnud,» ütles Abdel-Aziz intervjuus Mike Tysonile.

McGregori viimane võit pärineb küll 2020. aasta jaanuarist, mil iirlane alistas kõigest 40 sekundiga Donald Cerrone, ent tema viimasest suuremast triumfist on möödas juba neli ja pool aastat. Toona alistas iirlane UFC kergkaalu tiitlimatšis Eddie Alvarezi. Kaks aastat hiljem kaotas ta sama tiitli just Nurmagomedovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles