Kuressaare pani värske karikavõitja Levadia värisema

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Levadia mehed väravat tähistamas.
Levadia mehed väravat tähistamas. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Jalgpalli Eesti Premium liigas võitis tiitli eest võitlev Tallinna FCI Levadia võõrsil 3:2 FC Kuressaare.

Tõele au andes tundus, et esimese 50 minutiga on mäng tehtud, sest Levadia haaras Zakaria Beglarišvili, Rasmus Peetsoni ja Mark Oliver Roosnupu väravatest kindlana näinud eduseisu.

Südikad saarlased ei andnud aga alla. 74. minutil lõi Märten Pajunurm penaltist ühe tagasi ning neli minutit hiljem oli täpne Rasmus Saar. Rohkemaks polnud aga Kuressaarel jaksu ning laupäeval Eesti karikavõitjaks kroonitud Levadia võttis oma.

Kell 18 alanud kohtumine Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju vahel algas rutakalt, sest Tammeka läks esimese 29 minutiga 2:1 juhtima. Tristan Koskor avas 13. minutil skoori, kuid Pavel Marin vastas 21. minutil viigitabamusega. Igor Dudarevi 29. minuti värav andis aga Tammekale edu.

See kestis oluliselt kauem, kui nende esimene edu. Kalju eest tõi 78. minutil lõppskoori tabloole Andri Markovitš. Muide, 2:2 viik lõpetas Tammeka viiemängulise kaotuste seeria ning oli nende esimene mäng pärast paarinädalast koroonaisolatsiooni.

Päeva viimases lahingus alistas Tallinna Flora võõrsil Narva Transi. Valitsevate meistrite eest said tabamuse kirja Konstantin Vassiljev ja Henrik Ojamaa.

Premium liiga tabel:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles