Kergejõustikuliidu juht Teigamägi usub, et ka teine EM saab Eestis rohelise tule

Ville Arike
, reporter
Copy
Mitmevõistleja Janek Õiglane on nädalavahetusel meistrivõistlustel stardis ning jahib olümpiapiletit.
Mitmevõistleja Janek Õiglane on nädalavahetusel meistrivõistlustel stardis ning jahib olümpiapiletit. Foto: Tairo Lutter

Teisipäev tõi Euroopa Kergejõustikuliidult teate, et Bergen on loobunud tänavuse U23-vanuseklassi EMi korraldamisest ja see antakse Tallinnale. Eesti valitsuse tasandil pole sellele veel heakskiitu antud, kuid Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi usub, et see tuleb.

See tähendab, et Eesti korraldab sel suvel kahed Euroopa meistrivõistlused järjest. 15.–18. juulil on Kadrioru staadionil kavas U20-vanuseklassi võistlus. Seda on mitu aastat ette valmistatud ja just täna peaks valitsus sellele rohelise tule andma. Teigamäe teada on kultuuriministeeriumilt valitsusse positiivne soovitus läinud.

U23-vanuseklassi EM paigutati sellele eelnevale nädalale, võistluspäevadeks on 8.–11. juuli. «Kui valitsuselt tuleb U20 EMi osas positiivne otsus, alustame kohe ka teisele võistlusele eriloa taotlemisega. Kultuuriministeeriumi ja terviseameti esialgne seisukoht on meile teada ning see on positiivne,» kinnitas Teigamägi Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles