Koondiste kaardimajad on tavatult sassis

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Peatreener Cédric Énardil ei tule pead murda mitte ainult selle üle, keda ise väljakule saata, vaid ka vastaste algkoosseisude üle.
Peatreener Cédric Énardil ei tule pead murda mitte ainult selle üle, keda ise väljakule saata, vaid ka vastaste algkoosseisude üle. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Eesti meeste võrkpallikoondise peatreener Cédric Énard sõnas juba aprilli alguses, et kuigi suve esimeses pooles toimuv Euroopa Kuldliiga on suures plaanis ettevalmistus sügiseseks EMiks, kavatseb tema minna iga mängu võitma ning võitlema pääsu eest Belgias toimuval finaalturniiril. Rahvusesinduse abitreener Alar Rikberg kinnitab, et see plaan pole vahepeal grammivõrdki muutunud: «Ütlesime kohe välja, et vahet pole, mis turniiri ja kellega me mängime, meie läheme võitma!»

Arusaadavalt ei tähenda see siiski endast viimase välja pigistamist, mistõttu jäid mai alguses laagrit alustanud meestest Tartu turniiriks valikust välja jätkuvalt vigastusi ravivad Kert Toobal ja Robert Täht. Lisaks vaatavad esimesi ametlikke kohtumisi tribüünilt diagonaalründajad Valentin Kordas ja Hindrek Pulk ning tempomehed Mart Naaber ja Henri Treial, kuid lahingusse läheb ikkagi soliidne 16-liikmeline koondis.

Koondise koosseis Tartus

Sidemängijad: Robert Viiber, Markkus Keel, Renet Vanker

Temporündajad: Ardo Kreek, Timo Tammemaa, Alex Saaremaa, Andri Aganits

Nurgaründajad: Karli Allik, Märt Tammearu, Kristo Kollo, Albert Hurt, Stefan Kaibald

Diagonaalründajad: Oliver Venno, Renee Teppan

Liberod: Silver Maar, Johan Vahter

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles