Jalgpalli MMi parim väravakütt oli arstide diagnoosist šokeeritud

Postimees Sport
Copy
Miroslav Klose.
Miroslav Klose. Foto: Mladen Lackovic via www.imago-images.de/imago images/Lackovic/Scanpix

Jalgpalli MMi läbi aegade parimal väravakütil ja Saksamaa endisel koondislasel Miroslav Klosel avastati jalgades kaks tromboosi. Pärast mängijakarjääri treeneritööle pühendanud pallur peab nüüd mõnda aega võtma rahulikumalt.

«Mul on jalgades kaks tromboosi,» rääkis neljal MMil mänginud ja kokku 16 väravat löönud Klose Kickerile. «Mulle kirjutati koheselt ravimid ja anti spetsiaalsed sokid, mida pean nüüd koguaeg kandma.»

Klose on muserdatud, et peab spordiga pausi pidama. «Olin diagnoosist šokeeritud. Ma ei tohi sörkida, ujuda, kuid mis peamine – ma ei saa mängida jalgpalli!»

Arstid tegid endisele Müncheni Bayerni ja Rooma Lazio ründeässale selgeks, et selline diagnoos pole naljaasi. «Sellise asjaga ei tohi mängida, ütlesid arstid. Kõik algas oma kolm nädalat tagasi, kui tundsin jalas ränka valu, mis ei läinud üle.»

42-aastane endine tippründaja oli kuni tänavuse aastani Bayerni abitreener ning teda seostati ka Saksamaa koondise abitreeneri kohaga. Pärast suvist MMi astub peatreeneri kohalt tagasi Joachim Löw, kelle järglaseks saab ilmselt Hans-Dieter Flick. Eksperdid on arvanud, et koos Flickiga Bayernis töötanud Klose pääseb ka rahvuskoondist juhendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles