M-Spordi esisõitja vahetab tänavu juba teist korda kaardilugejat

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Gus Greensmith.
Gus Greensmith. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Tänavu ainsana M-Spordi rallitiimis täishooaja kaasa tegev Gus Greensmith vahetas taas paarilist. Tõsi, sel korral olude sunnil. 

24-aastane britt alustas hooaega pikaaegse paarimehe Elliott Edmondsoniga. Enne Horvaatia rallit otsustas ta aga kaardilugejat vahetada, Ford Fiesta WRCsse istus väga kogenud Craig Patterson, kes abistanud näiteks Petter Solbergi ja Kris Meeke'i.

Nädala pärast toimuval Sardiinia rallil loeb Greensmithile legendi juba kolmas mees. Võimaluse saab Stuart Loudon. 

«Chris ei saa isiklikel põhjustel Sardiinias osaleda. Aga olen Stuartiga varasemalt koos Saksamaal võistelnud. Saime mõned katsevõidud, nii et peaksime hästi klappima,» selgitas Greensmith pressiteate vahendusel. 

Itaalias saab Ford Fiesta WRCga võimaluse ka Teemu Suninen, kes kihutas viimased kaks rallit R5-masinaga. «Usun, et Rally2st on lihtsam WRCsse liikuda kui vastupidi. Ootan ärevusega, et saaksin taas tipptasemel võistelda,» sõnas ta. 

See tähendab, et soomlasega autot jagav Adrien Fourmaux naaseb R5-rooli. «Rally2 masin vajab taas avastamist, aga sellele vaatamata tahan WRC2-sarja tippudele vastu saada ja võidu peale sõita,» märkis prantslane. 

Sardiinia ralli toimub 3.-6. juunini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles