Latvala lubas peagi olulisi uudiseid, Toyota radaril kaks soomlast

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier.
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kuigi tänavuse autoralli MM-sarja hooaeg pole poole pealgi, hakkavad tuleva hooaja koosseisud vaikselt paika loksuma. 

Mai alguses teatas Hyundai, et pikendatakse koostööd seniste põhisõitjate Ott Tänaku ja Thierry Neuville'iga. Väga tõenäoline näib, et Toyotas jätkavad Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä. Sebastien Ogier küll taandub täiskohaga tööst, ent ilmselt osaleb ta Yarisega nii mõnelgi rallil. 

Esimest hooaega Toyota tiimipealikuna töötav Jari-Matti Latvala ütles rallit.fi-le, et õige varsti on oodata uudiseid ka neilt. «Ei usu, et läheb enam kaua. Ärevus hakkab ka meil tõusma. Keda võtta, kui Ogier teeb kaasa pool hooaega?» arutles soomlane. «Probleem on selles, et me ei tea veel tema soove, sest tuleva aasta kalender pole väljas.»

Ta jätkas: «Meeldiv oli vaadata Portugali MM-etappi, sest kaks soomlast - Esapekka Lappi ja Teemu Suninen - olid WRC2-klassis väga kiired. Nemad on kindlasti huvitavad sõitjad.»

Latvala ei salanud, et tunneb mõlema kaasmaalase vastu huvi. Samas segab kaarte veel ka M-Sport, kes jahtis kõiki tipp-piloote, ent jäi tühjade pihkudega. Nõnda kuuluvad Lappi ja Suninen ilmselt ka nende radarile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles