Vollefännid ootavad augusti alguses häid uudiseid

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Võidukas Eesti koondis murdis eile maha Hispaania koondise. Kui septembris toimuval EMil publikut tribüünidel pole, tuleb meeskonnal taas ise aplausi eest hoolitseda.
Võidukas Eesti koondis murdis eile maha Hispaania koondise. Kui septembris toimuval EMil publikut tribüünidel pole, tuleb meeskonnal taas ise aplausi eest hoolitseda. Foto: Tairo Lutter

Kui siiani oli Eesti võrkpallisõbral kalendris punase ringikesega märgitud 27. mai, mil meie koondis sai teada oma alagrupivastased sügisesel EM-finaalturniiril, siis järgmisena tasub vollefännidel ring ümber teha augusti esimesele nädalale. Nimelt selgub siis, kas 1.–9. septembrini Tallinnas toimuv üks võrkpalli EMi alagrupiturniiridest toimub publiku osalusel või mitte.

Ent alustagem positiivsest, milleks on neljapäeva õhtul aset leidnud loosimise tulemus. Eesti rahvusmeeskond sai oma vastasteks Prantsusmaa, Saksamaa, Slovakkia, Horvaatia ja Läti ning küsi mistahes võrkpalliinimeselt, suurem osa neist leiab, et sel korral fortuunat kiruda ei maksa.

Edasipääs on reaalne

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles