Bö viskas olümpiavõitja kulul nalja: kui ta tahab meiega treenida, toogu meile toitu, tassigu kohvreid ja määrigu päikesekreemi

Postimees Sport
Copy
Tarjei Bö.
Tarjei Bö. Foto: ANDERS WIKLUND/AFP/SCANPIX

Norra laskesuusaäss Tarjei Bö viskas olümpiavõitja Sebastian Samuelssoni kulul nalja ja ütles, et kui viimane tahab nendega suvel ühises treeninglaagris osaleda, siis tuleb tal kehastuda teenriks.

«Ta ütles, et tahab meiega samas kohas treenida. Kui meil on vaja teenrit, siis võib ta meile tuua toitu, tassida kohvreid ja määrida päikesekreemi. Vastutasuks saab ta õiguse treenida koos parima meeskonnaga,» ütles Bö, vahendas Dagbladet.

«Sebbe on hea sportlane. Olümpial tuleb kõva lahing. Ta suudab meidgi palju õpetada. Nägin, et ta ujub päris hästi,» lisas norralane.

Eelmise hooaja MK-üldvõitja Johannes Thingnes Bö vanem vend Tarjei on ise võitnud ühe olümpiakulla, 2010. aastal kuulus ta Vancouveris Norra kuldesse teatenelikusse. Böst kaheksa aastat noorem, 24-aastane Samuelsson teenis OM-kulla Rootsi teatemeeskonnaga, seda 2018. aastal Pyeongchangis.

Samuelsson sai kevadel hakkama ühe vägeva katsumusega, kui väntas velotrenažööril 12 tundi järjest ja läbis treeningul 307 km. «Piinarikas päev on lõppenud. 12 tundi korralikku treeningut, kus läbisime 307 km, mille jooksul võtsime 5400 tõusumeetrit. Harva olen suutnud võtta vastu sellise hirmraske katsumuse nagu täna,» sõnas Samuelsson märtsis ühismeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles