Jasikevicius ei hoidnud ennast kohtunike teemal tagasi: mind ei huvita, kui saan trahvi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Emotsionaalne  Šarunas Jasikevicius.
Emotsionaalne Šarunas Jasikevicius. Foto: THILO SCHMUELGEN/REUTERS/Scanpix

Korvpalli Euroliiga sai nädalavahetusel oma lõpplahenduse, kui Istanbuli Anadolu Efes oli 86:81 üle Barcelonast. Kaotajate peatreener Šarunas Jasikevicius oli pärast kohtumist mõistetavalt pettunud ning võttis mängujärgsel pressikonverentsil ette ka finaali vilistanud kohtunikud.  

«Ma ei taha endale probleeme kaela tõmmata, aga ma pole mõningate asjadega üldse rahul. Euroliiga kuuleb meie käest veel kindlasti, me ei saa asja nii jätta. Ma pean mainima, et [Cory] Higgins väärib minu arvates rohkem austust. Teisele poole väljakut seda [kohtunikel] jagus. Mind ei huvita, kui saan selle tõttu trahvi. Me teeme ennast kuuldavaks,» põrutas juhendaja, kes pärast esimest tiraadi siiski rahunes.

«Selliste mängude puhul saavad alati määravaks detailid. Me ei suutnud mänguplaanist piisavalt kinni pidada, mistõttu käisid nad liiga palju vabaviskejoonel. Neljandal veerandajal otsustasid mängu saatuse kaks lolli viga. Need tõid Efesile mängu lõpus kuus punkti. Lasime Efesil liiga palju lihtsaid punkte visata. Palju õnne Efesile ja nende treener Ergin Atamanile,» lausus Jasikevicius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles