Maailmarekordit jahtiv Vetter sai pärast võimsat tulemust valusa tagasilöögi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Johannes Vetter.
Johannes Vetter. Foto: Pressfocus/SIPA/Pressfocus/SIPA/Scanpix

Saksamaa odavisketäht Johannes Vetter on olümpiahooajal väga võimsas hoos. Tema tänavuse hooaja võistlused on lõppenud kõik tulemusega üle 90 meetri, kuid nüüd ootab teda ilmselt vigastuspaus. Nädalavahetusel ajaloo kolmanda odakaare eest hoolitsenud sakslane käis kohe pärast võistlust uuringutel, kust sai halva vastuse.

Poolas Chorzowis toimuval võistkondlikul EMil tõi Vetter oma tulemusega 96.29 Saksamaale odaviskes mõistagi alavõidu, kuid ajaloo kolmas odakaar nõudis nõnda suurt pingutust, et mehe keha ei pidanud vastu.

2017. aasta maailmameister läks kohe pärast võistlust haiglasse, kus talle tehti uuringud, ning vigastus tuvastati. «Minu valulisest lihasest leiti vedelikku, mis seal ei peaks olema. Midagi väga hullu pole, kuid pean ilmselt puhkusele keskenduma,» sõnas Vetter sotsiaalmeedias.

See on kindlasti tagasilöök mehele, kes soovib tänavu lisaks Tokyo olümpiakullale võtta enda nimele ka odaviske maailmarekordi. Viimased 25 aastat on see kuulunud Tšehhi odaviskajale Jan Železnyle 98.48ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles