Kanepi alistanud tšehhitar: pidin midagi muutma, sest ta mängis imeliselt (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Marketa Vondroušova.
Marketa Vondroušova. Foto: Dppi/Jean Catuffe/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri avaringis kolmes setis Kaia Kanepi maha murdnud Marketa Vondroušova tunnistas, et kohtumine oli päris keeruline. 

20. asetusega Vondroušova alustas mängu hästi, pääsedes 3:0 juhtima. Siis sai närviline Kanepi end aga käima ning pani avasetis oma paremuse maksma 6:4. 

Eestlanna hoidis kerget initsiatiivi ka teises vaatuses, kuni seisuni 3:3 astuti ühte sammu. Siis muutus aga mängu iseloom totaalselt, Vondroušova võitis kümme geimi järjest ehk teise seti 6:3 ja otsustava juba 6:0. 

«Kanepi oli vahepeal päris kindel. Pidin kindlasti rütmi muutma, sest kui vastane sai rahulikult lüüa, mängis ta imeliselt. Kui veidi pehmemalt tegutsesin, karistas ta mu kohe ära,» rääkis tšehhitar kodumaa meediale. 

«Hakkasin lööma pikemaid palle, et ta ei saaks mind survestada. Murrang tuli teise seti keskel. Usun, et pikad pallid, mis vaheldusid stop-löökidega, viisid Kanepi rütmist välja. See oligi edu võti.»

21-aastane Vondroušova on karjääri jooksul võitnud vaid ühe WTA-turniiri, kuid tunamullu jõudis ta Prantsusmaa lahtistel finaali. See ongi noore tennisisti senine tipphetk.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles