Selgus Kontaveidi teise ringi matši eeldatav algusaeg

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit Prantsusmaa lahtistel.
Anett Kontaveit Prantsusmaa lahtistel. Foto: Yoan Valat/EPA/Scanpix

Teisipäeval raske võiduga Prantsusmaa lahtistel teise ringi jõudnud Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 31.) kohtub järgmisena prantslanna Kristina Mladenoviciga (WTA 61.). Matš peetakse neljapäeval Suzanne Lengleni väljakul ning see algab orienteeruvalt kell 18.30

 

Kui Kontaveit alistas teisipäeval kaks tundi ja 17 minutit kestnud lahingus 6:7, 7:6, 6:0 Šveitsi esindaja Viktorija Gulubici (WTA 72.), siis Mladenovic oli omakorda 6:4, 6:0 parem Anna Karolina Schmiedlovast (WTA 121.).

Kuna Prantsusmaa tennisistid saavad enamasti nautida suurematel väljakutel mängimist, siis avaneb ka Kontaveidil võimalus Mladenovici vastu mängida turniiri suuruselt teisel väljakul. Enne Kontaveidi ja Mladenovici lahingut mängitakse Suzanne Lengleni areenil Novak Đokovici ja Pablo Cuevasi lahing, mis algab kõige varem kell 15.30.

Kontaveit ja Mladenovic on varasemalt kohtunud neljal korral ning lõppenud alati eestlanna võiduga. Viimati kohtuti aga juba peaaegu kolm aastat tagasi ning toona oli Kontaveiti võidunumbrid Moskvas 6:2, 7:6. Korra on mängitud ka liivaväljakul Stuttgardis ja siis jäi eestlanna peale tulemusega 5:7, 7:6, 7:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles