Kalev/Cramo konkurentidel on raskusi palga maksmisega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Janari Jõesaar Zielona Gora vastu pallimas.
Janari Jõesaar Zielona Gora vastu pallimas. Foto: Tomasz Browarczyk/VTB

Tänavune hooaeg on olnud paljudele spordiklubidele olnud raske ning eriti keeruline neil, kellel tuleb võistlemiseks ohtralt reisida. Korvpalli VTB Ühisliiga on just üks sellistest ja nõnda tekkisidki mitmel klubil majanduslikud probleemid.

Kui pikemat aega on teada, et Moskva oblasti Himki ei tulnud enam mängijatele palkade maksmisega toime, siis nad polnud tegelikult ainsad. Sarnased mured on nii Poola suurklubil Zielona Goral kui ka Kasahstani meeskonnal Astanal.

Zielona Gora tegi tegelikult väga korraliku hooaja, sest Ühisliigas jõuti põhiturniiri kuuenda kohaga play-offi. Seal tuli aga tunnistada juba Venemaa suurklubi Kaasani Unicsi paremust. Viimane alustab nädalavahetusel finaalseeriat Moskva CSKA vastu.

Astana hooaeg seevastu ebaõnnestus, kuna 13 meeskonna seas saavutati 12. koht. Kuus võitu kogunud Kasahstani klubi suutis edestada ainult Minski Tsmokit.

Hooaja võimsa lõpuspurdiga lõpetanud Kalev/Cramo kogus VTB Ühisliiga põhiturniiril üheksa võitu ning jäi jagama 9.-10. kohta Saratoviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles