Piljardi meistriliiga teisel etapil triumfeeris taas 15-aastane tõusev talent

Postimees Sport
Copy
Karl Gnadeberg.
Karl Gnadeberg. Foto: EPBF

Eesti täiskasvanute piljardi koondisesse pürgiv 15-aastane Karl Gnadeberg, kes võitis ka OlyBet piljardi meistriliiga hooaja esimese etapi, oli ka teisel etapil võidukas, kui alistas finaalis veenva ülekaaluga 9-3 Raimo Teesaare.

Esimeses poolfinaalis oli Karl Gnadeberg seisuga 7-4 üle Sander Kondist ning teises poolfinaalis oli Raimo Teesaar parem Rainer Laarist (7-5). Kolmandad kohad seega Kondile ja Laarile.

Kui esimesel etapil ei vääratanud Gnadeberg kordagi, siis nüüd tuli noorel piljardisportlasel võtta vastu kaotus juba esimeses ringis ja jätkata turniiri läbi miinusringi. Üsna veenvalt, seisuga 6-2 oli Gnadebergist üle teine Eesti juunioride koondisse kuuluv piljardisportlane Illimar Ventsel. Pärast Ventselile kaotamist Gnadeberg enam ei vääratanud ning liikus minusringist kindlalt etapi võidu suunas.

Lisaks Gnadebergile ja Ventselile sõidavad augusti alguses juunioride EMile Eestit esindama ka Sander Kont ning Revo ja Gert Maimre.

Teisel etapil oli mänguformaadiks 10-palli ning kokku osales sarnaselt esimesele etapile 34 Eesti piljardisportlast.

OlyBet piljardi meistriliigas peetakse käesoleval hooajal kokku kuus etappi. Edetabeli kaks parimat lunastavad endale pääsme piljardi Eesti koondisesse. Koha koondisesse on endale juba eelmise aasta Eesti MV põhjal taganud Denis Grabe, Mark Mägi ja Mihkel Rehepapp. Viieliikmeline Eesti koondis sõidab novembris Eestit esindama Türgis toimuvale EM-ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles