USAsse teel olev Eesti kettagolfar koroonavaktsiinist: kõrvalnähud puudusid täielikult, kes veel pole süste saanud, siis võite arvestada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristin Tattar ja Silver Lätt on tulnud mitmekordseks Eesti tšempioniks nii talvistel kui suvistel meistrivõistlustel.
Kristin Tattar ja Silver Lätt on tulnud mitmekordseks Eesti tšempioniks nii talvistel kui suvistel meistrivõistlustel. Foto: Alyssa Van Lanen

Eesti disc golf'i tippmängijad Kristin Tattar ja Silver Lätt võtsid taas ette teekonna Ameerika Ühendriikidesse, et osaleda maailmameistrivõistlustel, Silver Series DGPT etapil ja Disc Golf Pro Touridel – Des Moines Challenge, Discraft 2021 CCR Open, Discraft Great Lakes Open ja The Preserve Championship.

Enne reisimist on mõistagi vaja anda negatiivsed koroonaproovid ning enda kaitseks tehti ka kaitsepookimised. Kui Lättil läks kõik ladusalt, siis Tattar oli ühe päeva sunnitud täielikult puhkamisele pühendama.

«Enne USAsse minekut sai Eestis läbitud koroonatestid ning mõlemad saime ka vaktsineerimisega ühele poole. Kristin sai ühe doosi Janssenit ja oli järgneva päeva omadega täiesti läbi. Palavik, külmavärinad, hell nahk ja palju muud. Mina sain kaks doosi Pfizerit ning kõrvalnähud puudusid täielikult. Kes veel pole süste saanud, siis võite arvestada,» selgitas Lätt portaalile Discgolf.ee.

USA on vähemalt Tattarile olnud karjääris väga õnnelik paik, kuna 2019. aastal triumfeeris ta esimese Euroopa mängijana USA lahtistel meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles