NBA tähtmängija proovis hädavalega päästa halenaljakat olukorda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Klay Thompson pole kaks hooaega NBAs palliplatsile pääsenud.
Klay Thompson pole kaks hooaega NBAs palliplatsile pääsenud. Foto: Sergio Estrada/USA Today Sports/Scanpix

Golden State Warriors on viimaseid aastaid NBAs valitsenud, kuid tänavu ei jõutud isegi play-off'i. Seda ennekõike ka asjaolu tõttu, et nende tähtmängija Klay Thompson terve hooaja vigastuspausil pidi viibima.

Nüüd, kus pinged maas, nõustus Warriorsi üks tulihingelisemaid võitlejaid Draymond Green avaldama Thompsoni kohta halenaljaka loo. Nimelt juhtus NBA ajaloo ühel parimal viskajal hotellis õnnetus, millest ta ei soovinud kaaslastele päris tõtt rääkida.

«Miamis viibides ööbisime hotellis ja Klay jooksis lihtsalt vastu seina. Ma ei tea, mis täpsemalt juhtus, aga tal oli igatahes nõnda suur haav silma all, et see vajas õmblusi. Samas ei julgenud ta seda meile tunnistada ja mõtles välja hädavale,» alustas Green vastamist küsimusele, mis on tema mälestusväärseim hetk Klay Thompsoniga.

«Ta kaasas oma valesse ka sõbrad, kes rääkisid nagu ühest suust, et Klay sattus ööklubi ees kaklusesse. Ta olevat olnud purjakil ja tüli norima hakanud. Me kõik teame, et Klay ei tarbi hooaja jooksul alkoholi ja ta jäi peagi ka haledalt vahele.»

Klay Thompson ja Draymond Green on mõlemad mänginud kogu oma karjääri Golden State Warriorsis. Koos on võidetud ka kolm NBA meistritiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles