REPORTAAŽ ⟩ Epp Mäe rassib koduses laagris Rio olümpiavõitjaga

Ville Arike
, reporter
Copy
Epp Mäe (esiplaanil) saab kodus harjutada paljude tasemel partneritega, sel pildil püüab teda heita Rio olümpiavõitja Erica Wiebe.
Epp Mäe (esiplaanil) saab kodus harjutada paljude tasemel partneritega, sel pildil püüab teda heita Rio olümpiavõitja Erica Wiebe. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Maadleja Epp Mäe võitis esimese tiitlivõistluste medali juba 14 aastat tagasi kadettide vanuseklassis. Sellest ajast saati on ta sinilindu püüdes järkjärgult edasi liikunud, krooniti aprillikuus Euroopa meistriks ning ihkab tegusid teha ka Tokyo olümpiamängudel. Praegu rassib ta Tallinnas kõrgetasemelises laagris.

Mäel seisab ees elu tähtsaim võistlus ning asjaolude kokkulangemise tulemusena saab ta viimast lihvi anda vaat et parimates võimalikes tingimustes. Treener Ahto Raska organiseeris kodumaale esimese sel tasemel rahvusvahelise naistele mõeldud laagri, ning osalejad on nõnda rahule jäänud, et pärast jaanipäeva kogunetakse uuesti Tallinna.

«Olen ülimalt õnnelik, et selline laager toimub Eestis! Treeneri on ära teinud meeletu organiseerimistöö. See näitab ka, et kõik usaldavad Ahtot ja tema treeninguplaane,» ütleb Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles