Tiitlikaitsja krahh: Lakers pudenes konkurentsist ning LeBron James koges uutmoodi tunnet

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anthony Davis ja LeBron James vaatamas, kuidas play-off rong nendeta edasi veereb.
Anthony Davis ja LeBron James vaatamas, kuidas play-off rong nendeta edasi veereb. Foto: Kirby Lee/USA Today Sports/Scanpix

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA lõppes läinud ööl Portland Trail Blazersi ja Los Angeles Lakersi teekond tänavusest play-off'is. 

Trail Blazers jäi seeria kuuendas kohtumises Denver Nuggetsile alla 115:126 ning pudenes nõnda avaringis konkurentsist. Portlandit ei päästnud viimaseks jäänud kohtumises ka nende tagameeste Damian Lillardi ja CJ McCollumi tandem, kes viskasid vastavalt 28 ja 21 punkti. 

Võitjate mänguvankrit vedas traditsiooniliselt Nikola Jokic, kelle arvele kogunes 36 silma. Michael Porter jr ja Monte Morris toetasid teda vastavalt 26 ja 22 punktiga. 

Seeria kuues kohtumine jäi viimaseks ka tiitlikaitsja Lakersi jaoks, kes kaotas Phoenix Sunsile 100:113. 

Tollele kohtumisele vajutasid oma pitseri Anthony Davise eelmis(t)es mängu(de)s saadud vigastused. Keskmängija küll üritas kuuendas mängus kaasa lüüa, kuid piirdus lõpuks ainult viie minutiga ning selle aja jooksul ühtegi pealeviset ei teinud.

Lakersi mänguvankrit vedas seega LeBron James, kelle 29 punktist jäi aga väheks ning nõnda pudenes kuninga hüüdnime kandev tähtmängija esimest karjääri jooksul play-off'i avaringis konkurentsist. 

Sunsi eest säras läinudöises kohtumises Devin Booker, kes tabas kaheksa kaugviset kümnest ning tõi lõpuks 47 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles